«

»

dec
02

Säsongen är igång!

happy kidSnön börjat lägga sig, och isarna växer – en ny säsong tar sin början!

Här ska vi direkt tala om att isarna är osäkra än så länge, p.g.a. att det kom snö rätt tidigt efter att sjöarna frusit till. Istjockleken varierar alltså från sjö till sjö, och det kan även variera på samma sjö, så att ta det försiktigt på isarna är jätteviktigt!

Snödjupet är ca 0,5 meter.

Sen vill vi också påminna om skoterförbudet som gäller i området. Det är varje skoterförares ansvar att ta reda på var det är skoterförbud och inte. Karta över förbudsområdet hittar du HÄR.

Välkomna till en ny säsong med oss i Polcirkelns Skoterklubb!!

 

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>