«

»

mar
08

Färdståket till Gardaure nu ruskat!

Nu har vi satt ut ruskor på sträckan Tjidtjakstugan – Gardaure.
Ni som kört den här sträckan tidigare, eller följt uppdateringarna här på hemsidan,  vet att detta är en mycket besvärlig sträcka att sätta ruskor på. Även detta år är det väldigt lite snö på vissa ställen, vilket dels innebär att vi har svårt att få ruskorna att hålla sig upprätt, och dels att man bör köra med försiktighet då det kan sticka upp sten här och där. På vissa ställen är det stenskravel där färdståket går fram, och vi inte kunnat hitta någon bättre väg.
Vi vet att folk har kört sträckan under senaste tiden, så är det bra sikt så ska det inte vara några problem att ta sig fram.

Alltså: Det kan saknas någon ruska här och där som blåst omkull, och kör försiktigt där det verkar vara lite snö!
Trevlig tur! 😉

Gardaure med spår

OBS! Streckningen på bilden är en illustration, kanske ej överrensstämmande med verkligheten!

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>