«

»

aug
25

Arbetshelg 10-11 Oktober

Vill du hjälpa föreningen under några timmar? Då har du en bra chans helgen 10-11 Oktober då vi ska ha en arbetshelg. Klubben har investerat i nya drivband till pistmaskinen, och den huvudsakliga sysslan denna helg blir att montera dit dessa på pistmaskinen. Det kommer dock att finnas alla möjligheter att hjälpa till med röjning och liknande för dom som känner för det. Även att kvista och bunta stickbuskar är en viktig uppgift som vi gärna vill ha hjälp med.
Kan du tänka dig att hjälpa oss under arbetshelgen? Hör i så fall av dig till Olle Eriksson på telefon 070-245 49 85 så att vi vet ungefär hur många som kommer!

TACK på förhand och varmt välkomna!

Pisten Bully

Pistmaskinen ska få nya gummiband.

ledröjning

Röjningsarbete finns alltid för dom som vill!

Det är dessa gummiband som ska monteras under helgen.

Lämna ett svar

Din epost kommer inte att publiseras.

Du kan använda följande HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>